037 442 777 Pon- Sub : 07.30 - 15.30 h

Utovarne aluminijumske rampe

Utovarne aluminijumske rampe

Imamo veliki izbor raznih modela utovarnih aluminijumskih rampi poznatog italijanskog proizvođača. Aluminijumske rampe koje vam nudimo su vrhunskog kvaliteta, dugotrajne i lake za upotrebu.

Kako utovar građevinskih mašina može postati težak zadatak aluminijumske utovarne rampe- navoznice su se nametnule kao nezaobilazno rešenje kako zbog svoje velike izdržljivosti, dugotrajnosti i jednostavnosti korišćenja tako i zbog potrebe za minimalnim održavanjem.

Minimalna potreba za odžavanjem se ogleda u otpornosti prema atmosferskim uticajima i koroziji, osobine u kojima aluminijum ima veliku prednost u odnosu na čelik.

Utovarne aluminjumske rampe

Izdržljiva i robusna konstrukcija aluminijumskih navoznica uprkos svojoj maloj težini pruža veliku nosivost i bezbednost pri radu i manipulaciji zahvaljujući svojim neklizajućim površinama.

Pored svih ovih navedenih prednosti ulaganje u aluminijumske utovarne rampe se pokazao kao isplativ izbor na duže staze kako njihova svestranost omogućuje korišćenje i u rekreativne svrhe kao što je utovar ostalih vrsta vozila, motocikala, lakih i teških četvorocikala itd.

Za više informacija pozovite nas na telefone 037 442 777 i 065 442 777 0 ili pošaljite zahtev na email adresu info@urogroup.rs

Kontakt

037 442 777 Parunovačka 2b, 37201 Kruševac info@urogroup.rs

    Scroll