037 442 777 Pon- Sub : 07.30 - 15.30 h

Pogonski reduktori

Pogonski reduktori

Kompanija Ortex Uro Group doo može da vam ponudi delove kao što su:

  • Pogonski- bočni reduktor za mini bager.
  • Pogonski- bočni reduktor za bager.
  • Pogonski- bočni reduktor za kombinirku.
  • Pogonski- bočni reduktor za buldozer.

Takođe za sve navedene tipove mašina u ponudi imamo i reduktore za okret kupole koji uključuju zupčanik kao i hidromotor sa osovinom.

Pokrivamo program pogonskih- bočnih reduktora za marke bagera, mini bagera, kombinirki, buldozera i rovokopača kao što su: CATERPILLAR, JCB, Komatsu, New Holland, Case, Volvo, Liu Gong, Hyundai, Fiat Hitachi, O&K, Terex, Yanmar, Hidromek, Daewoo-Doosan, Bobcat, Kobelco, Takeuchi, Airmann, Terex, Kubota...

Pored pogonskih reduktora sa hidromotorom možemo da vam ponudimo i njihovne rezervne delove.

Sve reduktore kao i njihove rezervne delove nabavljamo od dokazanih svetskih proizvođača.

Održavanje bočnih reduktora

Kao ključni element koji omogućava optimalan prenos snage i momenta sa motora na gusenice, reduktor zahteva redovne inspekcije i održavanje. Održavanje reduktora ima ključnu ulogu u produženju njegovog radnog veka, povećanju perfomansi i smanjenju troškova popravke.

Redovna inspekcija reduktora uključuje:
▪ Proveru nivoa ulja u reduktoru
▪ Proveru zaptivki i ležajeva
▪ Provera curenja, pukotina ili bilo kakvih drugih znakova oštećenja.

Redovno održavanje reduktora uključuje:
Provera napetosti gusenice: Odgovarajuća napetost gusenice je uslov za optimalan rad i dugovečnost reduktora. S toga potrebno je pratiti uputstva proizvođača za podešavanje zatezanja gusenice.
Podmazivanje reduktora: Uključuje redovnu zamenu ulja i maziva.Preporučuje se poštovanje preporuka proizvođača za vrstu i interval zamene ulja.
Čišćenje reduktora: Redovno čistite bočne reduktore kao i pogonske točkove-lančanike. Nagomilani ostaci prljavštine i blata dovode do povećanog habanja kao i do uticaja na same performanse mašine.

Za više informacija pozovite nas na telefone 037 442 777 i 065 442 777 0 ili pošaljite zahtev na email adresu info@urogroup.rs

Kontakt

037 442 777 Parunovačka 2b, 37201 Kruševac info@urogroup.rs

    Scroll