037 442 777 Pon- Sub : 07.30 - 15.30 h

Gusenični lanci i papuče

Gusenični lanci i papuče

Kao direktnom uvozniku u našoj ponudi se nalaze gusenični lanci i metalne papuče za građevinske i specijalne mašine koje se koriste u putogradnji. Ono što možemo da vam ponudimo jesu lanci i papuče strogo kontrolisanog kvaliteta po veoma konkurentnim cenama.

Pored toga što vršimo isporuku delova hodnog stroja kao što su gusenični lanac-lanac gusenice i papuča lanca za mini bagere, bagere i buldožere u ponudi imamo i odgovarajuću vijčanu robu, vijke i navrtke papuča.

Naša ponuda guseničnih lanaca i papuča obuhvata sledeće brendove: CATERPILLAR, JCB, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, LIUGONG, LIEBHERR, HYUNDAI, VOLVO, DAEWOO-DOOSAN, KOBELCO, SHANTUI, YANMAR, HIDROMEK, FIAT KOBELCO, DRESSTA, KUBOTA, HITACHI, IHI, HUTTER, ATLAS COPCO, PEL JOB, AMANN, BAUER,TEREX, BOMAG, CASAGRANDE, WIRTGEN, VOGELE, BOBCAT, O&K, TAKEUCHI, NEUSON, JOHN DEERE, HANIX, SCHAEFF, HANOMAG, SANY.

Gumene navlake - papuče su dodatak zahvaljujući kome lanac ne oštećuje površinu po kojoj se mašina kreće. Naše gumene papuče- navlake se brzo i lako montiraju i pružaju  odličnu zaštitu od buke i vibracija.

Kao takav dodatak gumene obloge-papuče za metalne gusenice počinju da imaju sve veću primenu kako kod mini bagera tako i kod velikih bagera.
U zavisnosti od tipa kačenja postoje 3 tipa gumenih obloga-papuča:

  • CLIP ON - montaža na papuču se vrši vijcima sa bočne strane metalne papuče lanca.
  • BOLT ON - montaža se vrši pričvršćivanjem vijcima na sam lanac gusenice. Vijci su uliveni u samu gumenu papuču-oblogu.
  • ROAD LINERS - mentalna papuča se skida te se umesto nje montira ova vrsta gumene papuče-obloge.

Unapredite rad mašine uz naše gusenične lance i papuče lanaca tako što ćete učiniti svoj hodni stroj efikasnijim, stabilnijim i snažnijim.

Za više informacija pozovite nas na telefone 037 442 777 i 065 442 777 0 ili pošaljite zahtev na email adresu info@urogroup.rs

Kontakt

037 442 777 Parunovačka 2b, 37201 Kruševac info@urogroup.rs

    Scroll