037 442 777 Pon- Sub : 07.30 - 15.30 h

Hodni stroj

Hodni stroj

Dobrodošli u naš širok asortiman visokokvalitetnih delova hodnog stroja namenjenim građevinskim mašinama.

Pokrivamo program hodnih strojeva najpoznatijih svetskih proizvođača.

Za sve tipove građevinskih mašina kao što su bageri, mini bageri i buldozeri u najkraćem roku obavljamo isporuke delova hodnog stroja kao što su gusenični lanci, gusenične papuče i pripadajući vijci, rolne gornje i donje, zatezni točkovi, pogonski točkovi-segmenti kao i gumene navlake za papuče.

Možemo da vam ponudimo hodni stroj za: CATERPILLAR, JCB, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, LIUGONG, LIEBHERR, HYUNDAI, VOLVO, DAEWOO-DOOSAN, KOBELCO, SHANTUI, YANMAR, HIDROMEK, FIAT KOBELCO, DRESSTA, KUBOTA, HITACHI, IHI, HUTTER, ATLAS COPCO, PEL JOB, AMANN, BAUER,TEREX, BOMAG, CASAGRANDE, WIRTGEN, VOGELE, BOBCAT, O&K, TAKEUCHI, NEUSON, JOHN DEERE, HANIX, SCHAEFF, HANOMAG, SANY.
Delovi hodnog stroja iz naše ponude uključuju:

  • noseća i vodeća rolna (donja i gornja)
  • gusenični lanac
  • pogonski točak- lančanik
  • vodeći (zatezni) točak
  • gusenična papuča

Ono što naši proizvodi mogu da vam ponude jeste precizna izrada, primena poslednjih dostignuća koja omogućavaju miran, optimalan rad, pouzdanost mašina u eksplotaciji kao i superiornu dugotrajnost.

Na stanju u našem magacinu imamo veliku količinu robe tako da su delovi hodnog stroja dostupni za brzu dostavu u svakom trenutku. Delove koje nemamo na stanju možemo da obezbedimo kroz redovni uvoz koji obavljamo na svakih 7 dana.

Sve što nam je potrebno kako bi vam dali odgovarajuću ponudu jeste model i serijski broj vaše mašine.
Na sve delove donjeg stroja dajemo garanciju od 12 meseci ili 4000 moto časova pa šta pre nastupi.

Investirajte u kvalitetan hodni stroj i unapredite perfomanse vaših građevinskih mašina!

Za više informacija pozovite nas na telefone 037 442 777 i 065 442 777 0 ili pošaljite zahtev na email adresu info@urogroup.rs

Kontakt

037 442 777 Parunovačka 2b, 37201 Kruševac info@urogroup.rs

    Scroll